Dražba dresov Slovana priniesla takmer 4000 eur

NETKY.SK • 6 Jún 2014, 13:17 • 2 min
Dražba dresov Slovana priniesla takmer 4000 eur

BRATISLAVA - Úradujúci slovenský šampión vo futbale ŠK Slovan Bratislava uskutočnil v priebehu mája na svojej oficiálnej internetovej stránke dražbu špeciálnej sady dresov, v ktorých "belasí" nastúpili na finálový zápas Slovnaft Cupu 2013/2014.

slovakia

left justify in out

V dražbe sa napokon podarilo vyzbierať 3924 eur, pričom celkový počet ponúk bol 567. Najdrahším artiklom sa stal dres Róberta Vitteka, za ktorý jeho nový majiteľ zaplatil 1500 eur. On i všetci ďalší úspešní dražitelia si svoje cenné suveníry slávnostne prevzali vo štvrtok 5. júna a okrem podpísaných originálnych dresov získali aj certifikát potvrdzujúci ich autentickosť.

 

Slovan Bratislava organizoval dražbu v spolupráci s občianskym združením Deťom pre život, ktorému spomenutá suma pomôže realizovať nový projekt individuálnej dopravy detských pacientov s onkologickými ochoreniami. "Zástupcovia Slovana preto aj touto cestou srdečne ďakujú všetkým fanúšikom, ktorí sa zapojili do dražby so snahou podporiť túto šľachetnú myšlienku," uvádza sa na skslovan.com.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies