Dramatická protidrogová akcia v Seredi, policajti museli aj zastreliť psa

NETKY.SK • 23 Január 2018, 13:27 • 2 min
Dramatická protidrogová akcia v Seredi, policajti museli aj zastreliť psa

BRATISLAVA/SEREĎ - Zmarený pokus o útek, zastrelený pes, zadržané drogy aj obvinenia sú výsledkom protidrogovej akcie v Seredi. Do rodinného domu v meste vtrhli policajti v nedeľu ráno.

slovakia

left justify in out

Na zasahujúcich policajtov sa vyrútil pes a zaútočil na nich, museli ho zastreliť. Zakročiť museli aj voči 68-ročnému mužovi, ktorý sa snažil ujsť na Audi A3. Ako agentúru SITA informovala trnavská policajná hovorkyňa Martina Kredatusová, na výzvy policajtov nereagoval, auto museli zablokovať a na muža, ktorý sa v ňom zamkol, použili donucovacie prostriedky.

Muž mal pri sebe 180 gramov heroínu a podľa predbežnej expertízy by jeho hodnota na čiernom trhu presiahla 7 200 eur. Počas prehliadok dvoch rodinných domov a auta zaistili aj ďalšie veci súvisiace s drogovou trestnou činnosťou. Išlo o podozrivé látky, pravdepodobne marihuanu a tiež heroín, injekčné striekačky, takmer 10-tisíc eur, vrecúška, tablety či digitálnu váhu. Na mieste zadržali ešte ďalších troch mužov zo Serede vo veku 47, 53 a 56 rokov. Po vykonaní všetkých potrebných procesných úkonov a zhromaždení dôkazov vyšetrovateľ všetkých štyroch obvinil z obzvlášť závažného drogového zločinu a spracoval podnet na ich väzobné stíhanie. Vzhľadom na ich trestnú minulosť im hrozí trest na desať až pätnásť rokov.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies