Recept na pohodové Vianoce je jednoduchý

NETKY.SK • 16 November 2022, 18:00 • 2 min
Recept na pohodové Vianoce je jednoduchý

Najkrajšie, najpohodovejšie a najšťastnejšie sviatky roka, také Vianoce si všetci prajeme. Nemusia byť dokonalé podľa katalógu a naozaj nemusí byť všetko bezchybné. Hlavne nech nie sú plne zhonu a nervozity, vybavovania, zháňania a naháňania sa na poslednú chvíľu.

slovakia

left justify in out

Vianoce si zariadi každý podľa seba, nie je na to žiaden správny recept. Poznáme však miesto, ktoré vám pomôže zvládnuť vianočné prípravy s ľahkosťou a bez zbytočného stresu. Správnou voľbou pre tieto Vianoce je Lidl. Všetko potrebné pre pohodové Vianoce plné chutí a zážitkov nájdete v predajniach Lidla a tiež v jeho internetovom obchode. „Vianoce majú byť o pohode v kruhu najbližších a nie o strese. Nezáleží či hľadáte dekorácie, oblečenie, darčeky alebo potraviny pre vaše dokonalé Vianoce, v Lidli máme všetko potrebné – na jednom mieste, vo vysokej kvalite a za skvelú cenu,“ povedal Matej Prochotský, obchodný riaditeľ Lidla z rezortu nákupu. Diskont si pre svojich zákazníkov pripravil hneď niekoľko zaujímavých prekvapení. Už čoskoro spustí v predajniach lojalitnú kampaň s výnimočným darčekom a vo vernostnom programe Lidl Plus bude v decembri prebiehať adventný kalendár. Takmer 300 nepotravinových produktov a 200 potravín z celého sveta pod značkou Deluxe a Deluxe Limited Edition, viac ako 70 druhov sladkého potešenia Favorina z certifikovaného kakaa v predajniach a stovky vianočných produktov v eshope, skvelé recepty v Kuchyni Lidla. Jednoducho pohodové Vianoce ako majú byť. V Lidli si vyberie naozaj každý. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Interny redaktor
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies