Dortmund si udržal domácu nezdolanosť, Tuchel: Dokážeme byť lepší

NETKY.SK • 15 Október 2016, 11:58 • 2 min
Dortmund si udržal domácu nezdolanosť, Tuchel: Dokážeme byť lepší

DORTMUND - V šlágri 7. kola nemeckej Bundesligy sa medzi futbalistami Borussie Dortmund a Herthy Berlín zrodila remíza 1:1.

slovakia

left justify in out

Trénerovi domáceho tímu Thomasovi Tuchelovi chýbala pre zranenia až pätica hráčov. "Nikdy sme spolu takto nehrali. Vieme, že dokážeme byť lepší," vyjadril sa kormidelník Dortmundu. Skóre stretnutia otvoril v 51. minúte hosťujúci Valentin Stocker, no ďalšie šance patrili už domácemu tímu.

 

V 77. minúte nepremenil pokutový kop Pierre-Emerick Aubameyang, ale o tri minúty sa už nemýlil. "Bol to pekný zápas pre fanúšikov. Toto bol mužský futbal, plný zákrokov, a to sa mi páči," povedal po zápase tréner hostí Pál Dárdai. V závere stretnutia sa iskrilo na oboch stranách, zápas nedohral Emre Mor ani autor jediného gólu Herthy.

Dortmund si udržal po remíze 1:1 domácu nezdolanosť, ktorá po piatkovom zápase trvá už 25 duelov. Hertha zostáva v neúplnej tabuľke so ziskom 14 bodov na 2. pozícii.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies