Dopravná nehodovosť má v okrese Galanta klesajúcu tendenciu

NETKY.SK • 10 Január 2013, 11:11 • 2 min
Dopravná nehodovosť má v okrese Galanta klesajúcu tendenciu

Dopravná nehodovosť má v okrese Galanta klesajúcu tendenciu - Doprava V decembri na území okresu Galanta zaevidovali policajti celkom 16 dopravných nehôd, pri ktorých nebola usmrtená žiadna osoba. Ťažko sa nezranil nikto a ľahko sa zranilo osem osôb.

slovakia

left justify in out

img

V decembri na území okresu Galanta zaevidovali policajti celkom 16 dopravných nehôd, pri ktorých nebola usmrtená žiadna osoba. Ťažko sa nezranil nikto a ľahko sa zranilo osem osôb. Alkohol  zistili v troch prípadoch.  TASR informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Trnave Martina Kredatusová.
      "Dopravná nehodovosť v okrese má klesajúcu tendenciu. Boli o dve nehody menej, na nulu sa dostal  počet usmrtených a ťažko zranených osôb," uviedla Kredatusová s tým, že najčastejšou príčinou dopravných nehôd bolo porušenie základných povinností vodiča, rýchlosť jazdy a nedanie prednosti. "Okresný dopravný inšpektorát v Galante apeluje nielen na vodičov, ale všetkých účastníkov cestnej premávky, aby dodržiavali pravidlá cestnej premávky a boli voči sebe ohľaduplní," povedala s tým, že polícia bude aj naďalej vykonávať kontroly zamerané na jazdu pod vplyvom alkoholu, porušovanie základných povinností vodiča, ako aj kontroly na dodržiavanie ustanovených alebo obmedzených rýchlostí jazdy. Dodala, že pri zistení priestupkov bude polícia aj naďalej pristupovať k horným hraniciam sadzby pri ukladaní sankcie.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies