Dolores O'Riordan z Cranberries zatkli za napadnutie letušky

NETKY.SK • 10 November 2014, 14:56 • 2 min
Dolores O'Riordan z Cranberries zatkli za napadnutie letušky

ÍRSKO - Frontmanku írskej skupiny The Cranberries Dolores O'Riordan zatkli dnes ráno po tom, ako v lietadle smerujúcom z New Yorku do Shannonu napadla letušku. Nemenovanú ženu museli hospitalizovať s podozrením na zlomeninu nohy v oblasti chodidla.

slovakia

left justify in out

K incidentu došlo približne dvadsať minút pred pristátím, keď si 43-ročná hudobníčka odmietla sadnúť a následne spomínanej letuške stúpila na nohu. Posádka lietadla preto zavolala na letisko políciu, ktorá O'Riordan po vystúpení z lietadla zatkla. Speváčka navyše opľula a udrela aj policajta, ktorý ju zatýkal. Toho ale nemuseli hospitalizovať. O'Riordan následne previezli na policajnú stanicu, kde ju vypočuli.

 

The Cranberries vznikli v roku 1989 pod názvom The Cranberry Saw Us, ktorý O'Riordan dodatočne zmenila. Skupina má na svojom konte šesť štúdiových nahrávok - Everybody Else Is Doing It, So Why Can't We? (1993), No Need To Argue (1994), To The Faithful Departed (1996), Bury The Hatchet (1999), Wake Up And Smell The Coffee (2001) a Roses (2012). Medzi jej najväčšie hity patria skladby ako Dreams, Linger, Zombie, Salvation, Promises, Animal Instinct, Just My Imagination alebo Analyse. O'Riordan okrem toho vydala aj sólovky Are You Listening? (2007) a No Baggage (2009). 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies