Dôchodca naháňal manželku s nožom v ruke

NETKY.SK • 30 August 2013, 11:57 • 2 min
Dôchodca naháňal manželku s nožom v ruke

BRATISLAVA/TRENČÍN - Okresný súd v Trenčíne vzal do väzby 64-ročného muža, ktorý podľa polície naháňal manželku s nožom v ruke a vyhrážal sa jej, že ju zabije. Obvinili ho z prečinu nebezpečného vyhrážania, za čo mu hrozí väzenie na šesť mesiacov až tri roky, informovala trenčianska policajná hovorkyňa Elena Antalová.

slovakia

left justify in out

Muž sa podľa polície v utorok večer začal slovne vyhrážať svojej 60-ročnej manželke, že ju zabije. "Naháňal ju po dome, vulgárne jej nadával a neustále jej opakoval, že ju zabije. Potom do nej hodil stoličku, avšak manželka sa uhla. Keď sa agresívnemu dôchodcovi nepodarilo vystresovanú a vystrašenú manželku trafiť stoličkou, tak chytil do ruky drevený kuchynský valček a tým sa snažil manželku zasiahnuť," opisuje prípad Antalová. V útoku mužovi bránila 35-ročná dcéra. Dôchodca potom vzal z kuchyne nôž a rozbehol sa za manželkou, ktorá utiekla na ulicu. Muž sa vyhrážal aj dcére, pričom sa na ňu zahnal valčekom. Privolaní policajti dôchodcu hneď zatkli.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies