Dobrá správa pre talentovaného Čecha: Problémy so srdcom sú už minulosťou

NETKY.SK • 9 Január 2018, 08:34 • 2 min
Dobrá správa pre talentovaného Čecha: Problémy so srdcom sú už minulosťou

RÍM - Český futbalový útočník Patrik Schick sa definitívne vystrábil z problémov so srdcom. Potvrdili to pondelňajšie zdravotné testy. Reprezentant ČR bol vlani v lete blízko prestupu zo Sampdorie Janov do Juventusu Turín.

slovakia

left justify in out

Lekárska prehliadka však tesne pred plánovaným spečatením transferu odhalila menšie problémy so srdcom. Kluby sa taktiež nedohodli na výške odstupného. Schickov zdravotný stav síce nebol natoľko vážny, aby sa prestup nemohol uskutočniť, no zástupcovia "starej dámy" sa rozhodli cúvnuť a ako poistku vo svoj prospech navrhli iba hosťovanie s následnou opciou, s čím funkcionári z Janova nesúhlasili.

 

Dvadsaťjedenročný rodák z Prahy napokon zamieril do AS Rím. Dres "giallorossi" si v tejto sezóne obliekol dovedna v deviatich súťažných vystúpeniach, zaznamenal jeden presný zásah - v Talianskom pohári proti FC Turín.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies