Do volieb ide aj VZDOR-strana práce, ponúka komunistický program

NETKY.SK • 3 December 2015, 14:07 • 2 min
Do volieb ide aj VZDOR-strana práce, ponúka komunistický program

BRATISLAVA - O hlasy voličov sa bude v budúcoročných parlamentných voľbách uchádzať aj VZDOR-strana práce. Kandidačnú listinu podala strana dnes. Na jej čele stojí 26-ročný predseda Stanislav Pirošík. Informoval o tom dnes tajomník strany Ivan Gaľa.

slovakia

left justify in out

VZDOR-strana práce ide do volieb s komunistickým programom. Vo svojej kampani vyzýva ľudí, aby volili socializmus. Ten považujú predstavitelia strany za "ľudskejšie, spravodlivejšie a vyspelejšie zriadenie než súčasný kapitalizmus". Na kandidačnej listine sú viacerí mladí ľudia. Priemerný vek prvej desiatky je podľa Gaľu 34 rokov.

 

Kampaň financuje strana zo zdrojov, ktoré tvoria príspevky jej členov a sympatizantov. "Celková suma nepresiahne 15.000 eur, na rozdiel od strán financovaných oligarchiou. Náš transparentný účet je už verejne dostupný," informuje VZDOR-strana práce.

 

Parlamentné voľby budú na Slovensku 5. marca 2016. Politické strany majú predložiť svoje kandidačné listiny do 6. decembra. Oficiálna volebná kampaň už beží, strany na ňu môžu minúť najviac tri milióny eur. Voliť bude môcť viac ako 4,4 milióna občanov SR.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies