Do ruskej nominácie na MS sa nedostal stredopoliar Mogilevec

NETKY.SK • 2 Jún 2014, 12:52 • 2 min
Do ruskej nominácie na MS sa nedostal stredopoliar Mogilevec

MOSKVA - Tréner ruskej futbalovej reprezentácie Fabio Capello po dvoch medzištátnych prípravných dueloch zverejnil 23-člennú nomináciu na blížiace sa majstrovstvá sveta v Brazílii. Miesto vo výbere sa z predchádzajúceho kádra neušlo iba stredopoliarovi Pavlovi Mogilevcovi z Rubinu Kazaň.

slovakia

left justify in out

Podľa oficiálneho webu Ruského futbalového zväzu (RFS) bude 21-ročný záložník naďalej trénovať s mužstvom a čakať na svoju príležitosť. S národným tímom sa pripravoval aj kmeňový hráč Realu Madrid Denis Čeryšev, ktorý bol v tejto sezóne na hosťovaní v FC Sevilla, taliansky kouč Capello s ním však už dlhšie neráta na MS.

Rusi v príprave zdolali Slovákov 1:0 a remizovali s Nórmi 1:1, v piatok 6. júna ich čaká generálka na svetový šampionát proti Maročanom. 

 

"Zborná" si v základnej H-skupine postupne zmeria sily s tímami Kórejskej republiky (17. 6.), Belgicka (22. 6.) a Alžírska (26. 6.). 

Konečná nominácia Ruska na futbalové MS 2014 v Brazílii: 
Brankári: Igor Akinfejev (CSKA Moskva), Jurij Lodygin (Zenit Petrohrad), Sergej Ryžikov (Rubin Kazaň) 
Obrancovia: Vasilij Berezuckij, Sergej Ignaševič, Georgij Ščennikov (všetci CSKA Moskva), Vladimir Granat, Alexej Kozlov (obaja Dinamo Moskva), Andrej Ješčenko (Anži Machačkala), Dmitrij Kombarov (Spartak Moskva), Andrej Semionov (Terek Groznyj) 
Stredopoliari: Igor Denisov, Jurij Žirkov (obaja Dinamo Moskva), Alan Dzagojev (CSKA Moskva), Roman Širokov (FK Krasnodar), Denis Glušakov (Spartak Moskva), Viktor Fajzulin, Oleg Šatov (obaja Zenit Petrohrad) 
Útočníci: Alexander Keržakov (Zenit Petrohrad), Alexej Jonov, Alexander Kokorin (obaja Dinamo Moskva), Maxim Kanunnikov (Amkar Perm), Alexander Samedov (Lokomotiv Moskva) 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies