Do HK Nitra prichádza ďalšia posila obranca Meland

NETKY.SK • 5 December 2016, 17:14 • 2 min
Do HK Nitra prichádza ďalšia posila obranca Meland

NITRA - Vedenie HK Nitra pokračuje v posilňovaní A-mužstva. Po dvoch posilách do ofenzívy angažovalo nového hráča do obrany.

slovakia

left justify in out

Tým je 27-ročný Američan Eric Meland, ktorý v najvyššej slovenskej hokejovej súťaži pôsobil v sezóne 2013/2014 v drese Banskej Bystrice. Nitriansky klub informoval o novej posile na svojej webovej stránke.

 

Po tom, čo sa s vedením nitrianskeho klubu dohodli útočníci Timotej Šille a Matt Cope, prichádza pod Zobor ďalšia nová tvár. Príchod obrancu Melanda je reakciou aj na trojmesačný dištanc pre zadáka Mitcha Versteega.

 

Meland odohral v sezóne 2013/2014 34 zápasov a získal v nich 22 kanadských bodov za 7 gólov a 15 asistencií. Aktuálnu sezónu začal v tíme najvyššej dánskej súťaže Rungsted Seier Capital a v 16-tich dueloch získal 11 bodov. Premiéru v novom drese absolvuje v piatkovom zápase na ľade Banskej Bystrice.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies