Do Bratislavy o týždeň zavíta Body Art Show

NETKY.SK • 14 November 2014, 08:42 • 2 min
Do Bratislavy o týždeň zavíta Body Art Show

BRATISLAVA - V Stredisku kultúry Bratislava - Nové Mesto na Vajnorskej sa v piatok 21. novembra uskutoční exhibícia bodypainterov s názvom Body Art Show.

slovakia

left justify in out

Návštevníci a návštevníčky si budú môcť pozrieť prácu domácich i zahraničných umelcov maľujúcich na nahé telá. Okrem toho sa môžu tešiť aj na vystúpenie Akadémie tanca Miguela Méndeza, umelecké vystúpenie spojené so žonglovaním a svetelnou laserovou šou alebo pole dance v podaní Kristíny Slovákovej. Na pódiu sa predstavia napríklad aj americko-slovenská pop-rocková kapela Abscondo a 15-násobný majster sveta v karate David Gavalec, ktorý predvedie free style a kobudo. Na zúčastnených čaká aj krst bodypainting kalendára 2015 Marty Gejdošovej, svetelná laserová šou Aratron Aspis či prehliadka umeleckých a spoločenských modelov šiat Karolíny Zálesňákovej.

 

Večerom bude sprevádzať moderátorka Andrea Paulínyová. Program odštartuje o 19:00. Cieľom podujatia je pomôcť detským onkologickým pacientom. Výťažok z akcie preto organizátori venujú Združeniu na pomoc detskej onkológii v Bratislave. Vstupenky v hodnote 10 eur sú dostupné v sieti Ticketportal. Spolu s programom sa dajú zakúpiť aj priamo u organizátora - v Sharmant studiu na Vajnorskej ulici v Bratislave. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies