Tento víkend si môžete zahrať golf zdarma, ihriská budú mať deň otvorených dverí

NETKY.SK • 23 Máj 2019, 12:13 • 2 min
Tento víkend si môžete zahrať golf zdarma, ihriská budú mať deň otvorených dverí

BRATISLAVA - Aj v roku 2019 patrí medzi ciele Slovenskej golfovej asociácie (SKGA) rozvoj golfu v domácich končinách. K jeho popularizácii majú pomôcť nielen pripravované aktivity a podujatia, ale aj potenciálna účasť Roryho Sabbatiniho na najprestížnejších major turnajoch v USA a Veľkej Británii.

slovakia

left justify in out

Už túto sobotu 25. mája organizuje SKGA deň otvorených dverí na našich ihriskách v rámci Národného dňa golfu 2019. Návštevníci budú mať možnosť bezplatne sa zoznámiť s golfom a vyskúšať si ho. Zoznam dostupných ihrísk najdes TU.  

 

"Veríme, že vďaka tejto už tradičnej aktivite SKGA objavia čaro golfu opäť noví záujemcovia o golf, ktorí rozšíria naše rady na Slovensku," povedal prezident SKGA Tomáš Stoklasa.

 

 

SKGA sa tiež bude snažiť o propagáciu golfu medzi negolfovou verejnosťou aj ďalšími aktivitami. V spolupráci so Slovenským olympijským a športovým výborom (SOŠV) rozšíri povedomie o golfe do slovenských miest v rámci podujatia "Športuj Slovensko", ktoré sa uskutoční v štyroch slovenských lokalitách:

 

- 26. mája v Prešove 

- 1. júna na Štrbskom plese,

- 23. júna v Banskej Bystrici 

- 21. septembra v Bratislave

 

Cieľom SKGA v roku 2019 je prekonať métu 8000 registrovaných golfistov v členskej základni. K 31. decembru 2018 ich bolo 7780. O dobré meno slovenského golfu v zahraničí sa stará aj Rory Sabbatini. Štyridsaťtriročný rodák z juhoafrického Durbanu prijal slovenské občianstvo minulý rok v decembri a na prestížnych golfových turnajoch zvyšuje Slovensku kredit.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö

Netky
JAR JE TU O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona