Dnes na večeru pripravíme hydinové fašírky.

NETKY.SK • 3 Október 2011, 19:08 • 2 min
Dnes na večeru pripravíme hydinové fašírky.

Dnes na večeru pripravíme hydinové fašírky.

slovakia

left justify in out

img

Suroviny pre 4 osoby:

600 g uvareného alebo upečeného kuracieho mäsa, 1,5 dcl mlieka, 2 žemle, 1 cibuľu, mleté čierne korenie, soľ, 1 PL horčice, majorán, 1 vajce, 3 strúčiky cesnaku, strúhanka, olej,

Príprava:

Žemle si namočíme do mlieka. Na mlynčeku pomelieme mäso, cibuľu, vyžmýkanú žemľu a cesnak. Pridáme horčicu, vajíčko, soľ, mleté čierne korenie, majorán a dobre premiešame. Ak je zmes príliš riedka, môžeme zahustiť trochou strúhanky. Tvarujeme malé fašírky, obaľujeme v strúhanke a vyprážame z oboch strán na oleji. Podávame so zemiakovou kašou a zeleninovým šalátom.

Čas prípravy: 90 minút

Prajeme dobrú chuť.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies