Dnes na večeru pripravíme plnený baklažán.

NETKY.SK • 20 August 2012, 07:20 • 2 min
Dnes na večeru pripravíme plnený baklažán.

Dnes na večeru pripravíme plnený baklažán. Gurmán Suroviny pre 4 osoby 2 väčšie baklažány, 2 cibule, 2 strúčiky cesnaku, 400 g uvareného a pomletého mäsa, soľ, mleté čierne korenie, 2 zelené papriky, 2 paradajky, olej, strúhaný syr, Príprava Baklažány umy

slovakia

left justify in out

img

Suroviny pre 4 osoby:

2 väčšie baklažány, 2 cibule, 2 strúčiky cesnaku, 400 g uvareného a pomletého mäsa, soľ, mleté čierne korenie, 2 zelené papriky, 2 paradajky, olej, strúhaný syr,

Príprava:

Baklažány umyjeme, odrežeme stopky a prekrojíme pozdĺžne. Vnútro vydlabeme lyžicou, ktoré rozložíme na olejom potretú zapekaciu misu. Na oleji opražíme cibuľu, cesnak a pomleté mäso, pridáme soľ, korenie, pokrájané paradajky, papriky a chvíľku orestujeme. Naplníme baklažány, uložíme do misy a zapečieme. Podávame posypané syrom a s chlebom.

Čas prípravy: 70 minút

Prajeme dobrú chuť.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies