Dlhoročné tajomstvo vyšlo na povrch

NETKY.SK • 10 Február 2018, 08:02 • 2 min
Dlhoročné tajomstvo vyšlo na povrch

Od tej doby, čo sa médiá ťažko nabúrali do života ich zosnulej matky Diany, majú v nich princovia Harry a William prirodzenú nedôveru. Nemôžeme sa im vlastne diviť. Táto nedôvera ale okrem iného môže aj za to, že o oboch princoch stále plno vecí nevieme. Ako napríklad fakt, že majú sestru!

slovakia

left justify in out

Len málokto tuší, že princ Harry a princ William majú ďalšieho súrodenca a tým je nevlastná sestra Laura Lopes (40), ktorá je dcérou Camilly Parker Bowles. Niekoľko rokov po smrti princeznej Diany sa Camilla vydala za otca princov Charlesa a tak sa Laura stala súčasťou rodiny a nevlastnou sestrou Harryho a Williama.

 

Camilla sa však rozhodla, že svoju jedinú dcéru bude držať mimo verejnosti a tak sa o Laure nikdy príliš nehovorilo.

 

Ak si ale myslíte, že si rodina nie je blízka, ste na omyle! Laura bola družičkou na svadbe princa Williama a Kate v roku 2011. Či bude pozvaná aj na svadbu princa Harryho zatiaľ nie je známe, britská kráľovská rodina totiž svoj zoznam hostí drží v tajnosti.

 

Na svadbe by malo byť presne 600 hostí, ale mená zatiaľ nikto okrem najbližších nevie.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies