Divoká jazda motorkára sa skončila poškodením motocykla a policajného vozidla

NETKY.SK • 5 Február 2015, 18:09 • 2 min
Divoká jazda motorkára sa skončila poškodením motocykla a policajného vozidla

VRANOV NAD TOPĽOU - Poškodením motocykla a policajného vozidla sa dnes skončila divoká jazda mladého motorkára v meste Vranov nad Topľou. Čakajú ho zrejme opletačky zo zákonom.

slovakia

left justify in out

Na staršej Yamahe, s ktorou sa snažil uniknúť pred mužmi zákona, totiž jazdil bez vodičského oprávnenia, s falošným evidenčným číslom a s vysokou rýchlosťou.
     

Mladý Vranovčan začal unikať dnes popoludní pred hliadkou Pohotovostnej motorizovanej jednotky na Dlhej ulici. Na viaceré výzvy polície, aby s motorkou zastavil, nereagoval a pokračoval v rýchlej jazde ďalej. Muži zákona ho zastavili približne až po dvojkilometrovej naháňačke na okraji mesta.  
     

"Keď zišiel z motocykla, pustil ho na stojace policajné vozidlo, a poškodil jeho pravé predné dvere. Bolo zistené, že je to nevodič vo veku 18 rokov, motocykel údajne kúpil iba dnes a presúval sa na ňom podľa vlastných slov domov," uviedol pre TASR riaditeľ Okresného riaditeľstva Policajného zboru vo Vranove Juraj Sabol.
     

Motocyklista sa pri úteku pred policajtmi dopustil viacerých dopravných priestupkov. Po zastavení skončil v putách. Či bude aj z niečoho obvinený, ukáže ďalšie policajné vyšetrovanie. Spomínaná udalosť sa zaobišla bez zranení. Dychová skúška u vodiča motorky, ako aj oboch službukonajúcich policajtov dopadla s negatívnym výsledkom.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies