Divé opice zaútočili na dedinčanov v Indonézii

NETKY.SK • 30 Január 2013, 12:28 • 2 min
Divé opice zaútočili na dedinčanov v Indonézii

Divé opice zaútočili na dedinčanov v Indonézii - Zaujímavosti Stádo divých opíc zaútočilo na dedinu na východe Indonézie. Zranenia utrpelo sedem obyvateľov a jeden z nich je v kritickom stave, informovala dnes agentúra AP.

slovakia

left justify in out

imgStádo divých opíc zaútočilo na dedinu na východe Indonézie. Zranenia utrpelo sedem obyvateľov a jeden z nich je v kritickom stave, informovala dnes agentúra AP. 

K prekvapivému útoku došlo v pondelok v provincii Južné Sulawesi. Skupina asi desiatich opíc začala bez zrejmého dôvodu násilne vnikať do domov v obci Toddang Pulu a napadať dedinčanov, medzi ktorými vypukla panika. 

Šestnásťročného chlapca museli po útoku hospitalizovať s vážnymi uhryznutiami. Úrady predpokladajú, že išlo o opice z lesa v susedstve dediny, ktorý je pod ochranou miestneho kmeňa. 

Bezprostredne nebolo známe, čo vyprovokovalo zvyčajne plaché zvieratá k útoku na ľudí. Opice žijúce v oblasti zvyčajne utečú, hneď ako počujú ľudský hlas. 

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies