Dievčatko, po ktorom sa pátralo od mája, je podľa matky mŕtve

NETKY.SK • 26 September 2013, 19:50 • 2 min
Dievčatko, po ktorom sa pátralo od mája, je podľa matky mŕtve

PARÍŽ - Tragické a pre časť francúzskej verejnosti nečakané rozuzlenie priniesol dnes záhadný prípad päťročného dievčatka, ktorého zmiznutie počas návštevy parku v meste Clermont-Ferrand ohlásila 12. mája matka dieťaťa.

slovakia

left justify in out

Polícia začala následne rozsiahle pátranie, ktoré ani po dňoch a týždňoch neprinieslo konkrétny posun v prípade. Matka v médiách opakovane kritizovala prácu kriminalistov a vyzývala verejnosť, aby pomohla pri pátraní po dievčatku, ktoré začínali v krajine galského kohúta prirovnávať k Britke Madeleine McCannovej, ktorá zmizla v Portugalsku začiatkom mája 2007 bez stopy.

Dnes však vyšetrovatelia informovali, že mladá matka pri výsluchu potvrdila, že jej dcérka je mŕtva a je pochovaná na okraji lesa. V podobnom duchu sa vyjadril aj jej druh. Obaja si však protirečili, keď odpovedali na otázku o príčine úmrtia. Kým matka hovorila o tom, že jej druh dieťa ubil, partner tvrdil, že sa dievčatko udusilo, keď chcelo napodobniť vracanie tehotnej matky.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies