Dievča si dala gumičku na zápästie: Dostala až tri infekcie!

NETKY.SK • 3 December 2015, 09:03 • 2 min
Dievča si dala gumičku na zápästie: Dostala až tri infekcie!

NEW YORK - Nosenie gumičky na zápästí sa stalo v poslednom čase bežnou vecou. Je to elegantné a navyše vždy poruke, keď je potrebné si urobiť cop.

slovakia

left justify in out

Mladá Američanka Audree Kopp však prišla takmer o život. Gumičky si bežne dávala na ruku. Jedného dňa sa jej urobila na ruke červená hrčka. Najprv tomu nepripisovala žiadny význam. Myslela si, že ju poštípal pavúk, alebo niečo podobné. “Nikdy by ma nenapadlo, že by to mohlo byť z gumičky”, povedala pre WLKY. 

 

 

Po návšteve lekára jej oznámili, že pomocou pórov v koži prenikli do tela baktérie, ktoré jej spôsobili až tri infekcie. Keby prišla Audree k doktorovi o niečo neskôr, mohlo to dopadnúť oveľa horšie. “Keď sa vám infekcia dostane do krvného obehu, môžete upadnúť aj do kómy, vaše telo prestane fungovať", povedala Audree.

 

Preto sa snaží Američanka varovať ľudí cez Facebook. Na ňom zverejnila svoj príbeh s priloženými fotografiami, ktoré pôsobia skutočne hororovo.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies