Na jednej zo škôl v Spišskej Novej Vsi došlo na streleckom krúžku k úrazu

NETKY.SK • 27 Február 2019, 13:08 • 2 min
Na jednej zo škôl v Spišskej Novej Vsi došlo na streleckom krúžku k úrazu

SPIŠSKÁ NOVÁ VES - Počas dnešných doobedných hodín bola do základnej školy v Spišskej Novej Vsi privolaná posádka rýchlej lekárskej pomoci. Dôvod bol už podľa prvotných informácii veľmi vážny.

slovakia

left justify in out

Ako ďalej na sociálnej sieti informuje spoločnosť Falck Záchranná, jeden zo žiakov vystrelil na svojho spolužiaka zo strelnej zbrane, pričom náboj spôsobil chlapcovi zranenie hlavy.

 

img

 

"Pacient je v stabilizovanom stave, pri prevzatí lekárskym tímom spišskonovoveskej nemocnice bol pri vedomí. Momentálne čaká na letecký prevoz na vyššie pracovisko do Košíc s cieľom operácie," uviedla pre TASR Jana Fedáková zo skupiny Sveta zdravia.

 

Dodala, že ide o 13-ročného pacienta a strelné poranenie hlavy mu údajne spôsobil výstrel zo vzduchovej pištole. Školáka transportujú na kliniku detskej anestéziológie a intenzívnej medicíny do Košíc, kde si ho prevezmú neurochirurgovia.

 

img

 

"V tejto chvíli môžem potvrdiť, že na jednej zo škôl v Spišskej Novej Vsi došlo na streleckom krúžku k úrazu. Rozsah zranení v tejto chvíli nie je známy, poškodená osoba je však mimo ohrozenia života," doplnila krajská policajná hovorkyňa z Košíc Lenka Ivanová.

 

 

Dodala, že príslušníci Policajného zboru vec na mieste dokumentujú a vykonávajú potrebné úkony. Zároveň polícia v tejto súvislosti začala trestné stíhanie pre trestný čin ublíženia na zdraví. "Bližšie informácie o prípade poskytneme hneď, ako to situácia dovolí," uzavrela hovorkyňa.

 

img



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies