Diego Costa so zmiešanými pocitmi, doma ho vítal piskot a bučanie

NETKY.SK • 14 Jún 2014, 14:10 • 2 min
Diego Costa so zmiešanými pocitmi, doma ho vítal piskot a bučanie

SALVADOR - Diego Costa má za sebou neúspešný debut na futbalovom šampionáte v Brazílii v drese Španielska.

slovakia

left justify in out

 V rodnej krajine dostal spoločne so svojimi spoluhráčmi na úvod studenú sprchu nielen v podobe prehry 1:5 od Holanďanov, ale aj od miestnych fanúšikov. Každý jeho dotyk s loptou sprevádzalo bučanie a piskot. 
      

Dvadsaťpäťročný kanonier Atletica Madrid mal po stretnutí zmiešané pocity. "Na jednej strane som šťastný, že som hral hneď v prvom zápase, no na druhej to bolo sklamanie. Musíme však dať hlavy hore a odraziť sa od tejto prehry," cituje agentúra AP slová španielskeho útočníka.
      

Práve on sa ocitol v prvej kontroverznej situácii v stretnutí. V 26. minúte si po úniku zasekol v šestnástke loptu, no nasimuloval pád a hlavný rozhodca nariadil pokutový kop. Vďaka nemu a presnej strele Xabiho Alonsa sa Španieli dostali do vedenia. Z ich strany to však v bolo všetko a päťkrát sa následne museli prizerať holandskej radosti. "Aj takéto zvraty môžu nastať. Fanúšikovia by však nemali strácať vieru v nás. Musíme sa zodvihnúť a ísť ďalej. To je pred najbližšími dvoma zápasmi najdôležitejšie," dodal Costa, ktorý zažil v drese španielskeho majstra Atletica Madrid s 36 gólmi svoju najlepšiu sezónu. 
      

Napriek tomu, že sa vrátil do domáceho prostredia, obecenstvo mu nebolo naklonené. Okrem bučania a skandovania rôznych pokrikov s explicitným podtónom si vyslúžil píiskot aj pri odchode z ihriska.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies