Deti v Priekope sa tešia z nového ihriska za vyše 10-tisíc eur

NETKY.SK • 7 September 2013, 15:38 • 2 min
Deti v Priekope sa tešia z nového ihriska za vyše 10-tisíc eur

MARTIN - Priestor medzi panelákmi v Čajkovského štvrti oživili moderné preliezačky, šmýkačky, hojdačky i nový chodník a lavičky.

slovakia

left justify in out

Deti v martinskej mestskej časti Priekopa sa tešia z nového ihriska za vyše desaťtisíc eur. Priestor medzi panelákmi v Čajkovského štvrti oživili moderné preliezačky, šmýkačky, hojdačky i nový chodník a lavičky. Ihrisko sa mestu podarilo vybudovať a celý priestor upraviť najmä zo sponzorských peňazí. Chodník urobili z dlažby, ktorú rozobrali počas rekonštrukcie martinskej pešej zóny. „Myslím si, že mesto Martin nie je len centrum mesta, ale sú to aj mestské časti a preto som veľmi rád, keď sa niečo otvára v mestských častiach. Vidíme, že deti si ihrisko cenia a musím povedať, že niektorí ľudia sa už aj poďakovali. Pamätám si, keď sme tu boli pred rokom a ľudia museli chodiť naokolo, inak by boli po členky zablatení, takže chodník, na ktorý sme použili dlažbu z pešej zóny, určite uvítali,“ povedal martinský primátor Andrej Hrnčiar. „Teší ma, že sa to podarilo zrealizovať v pomerne krátkom čase. Verím, že si to ľudia budú chrániť aj vážiť tak, aby sme to mohli využívať nielen my, ale aj generácie po nás,“ dodal predseda výboru mestskej časti Priekopa Peter Kašuba.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies