Deti spoločne s Mikulášom nakŕmili zvieratá v bratislavskej ZOO

NETKY.SK • 7 December 2013, 17:00 • 2 min
Deti spoločne s Mikulášom nakŕmili zvieratá v bratislavskej ZOO

BRATISLAVA - Návštevníci kúpou tombolového lístka mohli zároveň prispieť na výstavbu výbehu pre vlky európske.

slovakia

left justify in out

Zoologická záhrada v Bratislave dnes pripravila pre deti Mikulášske kŕmenie zvierat. Do ZOO prišlo približne 100 detí, ktoré od Mikuláša po zarecitovaní básničky či zaspievaní pesničky dostali darčeky.

"Mikulášske kŕmenie v ZOO Bratislava začalo o 11.00 h príchodom Mikuláša, čerta a anjela. Mikulášske darčeky priniesol somárik v prezlečení za soba," uviedla pre TASR hovorkyňa ZOO Katarína Matejovičová.

Darčeky od Mikuláša nedostali iba deti, ale aj zvieratá ako napríklad kozy kamerunské, medveď hnedý, ovce domáce, tiger biely a levy juhoafrické. "Niektoré z nich mohli nakŕmiť priamo malí návštevníci," dodala hovorkyňa.

Návštevníci kúpou tombolového lístka mohli zároveň prispieť na výstavbu výbehu pre vlky európske. Ako informovala Matejovičová, ľudia takto prispeli sumou 96 eur.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies