Desivý nález v USA: Matka zabila sedem detí, ktorých telá schovávala v garáži!

NETKY.SK • 14 Apríl 2014, 14:27 • 2 min
Desivý nález v USA: Matka zabila sedem detí, ktorých telá schovávala v garáži!

WASHINGTON - Tridsaťdeväťročnú Američanku obvinili zo zabitia siedmich novorodencov, ktoré priviedla na svet v rokoch 1996-2006. Megan Huntsmanovú zatkli v nedeľu po tom, ako polícia objavila v garáži jej bývalého domu v Utahu telesné pozostatky detí v kartónových škatuliach, píše agentúra AP.

slovakia

left justify in out

Políciu privolal v sobotu po náleze jedného mŕtveho dieťatka ženin manžel, ktorý s ňou však nežije. Polícia po príchode objavila ďalších šesť mŕtvoliek, informoval policajný kapitán Michael Robert. Podľa AP sa odmietol vyjadriť k motívu činu a k tomu, čo vyšetrovateľom pri výsluchu povedal manžel.
     

Susedov v mestskej časti obývanej strednou triedou hrozný nález šokoval a čudovali sa, že by staršie deti ženy, ktoré v dome stále žijú, nevedeli o tehotnosti svojej matky a nič podozrivé nezbadali. V dome totiž ešte žijú tri dcéry manželov vo veku 13-20 rokov.
     

Dom patrí rodičom manžela, ktorý práve vypratával garáž, keď objavil mŕtvolku dieťaťa. Manželia sa rozišli v čase, keď si muž - Darren West - odpykával vo väzení deväťročný trest. Odsúdili ho v roku 2009 po tom, ako uňho polícia objavila chemikálie používané na výrobu metamfetamínu.
     

Podľa polície žila žena v období, keď prišli deti na svet, so svojím manželom - on však o ničom takom nevedel.  
     

Telesné pozostatky detí budú podrobené pitve, ktorá má stanoviť príčinu ich úmrtia. Manželom odobrali vzorky DNA, aby sa definitívne potvrdilo, či boli ich biologickí rodičia.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies