Fight Night Challenge: Rytmus vs Boráros? Boxovať bude aj Attila Végh!

NETKY.SK • 4 November 2021, 12:12 • 2 min
Fight Night Challenge: Rytmus vs Boráros? Boxovať bude aj Attila Végh!

TRNAVA – V československom svete bojových umení sa budú diať na konci roka zaujímavé veci. Organizácia Oktagon MMA uskutoční 30. decembra turnaj s poradovým číslom 30. Tri dni predtým sa k slovu dostane aj zaujímavý projekt s názvom Fight Night Challenge, súčasťou ktorého bude viacero celebrít.

slovakia

left justify in out

Agentúra Evency v spolupráci so Spartakus Fight Gymom predstaví 27. decembra netradičné podujatie, ktoré bude prebiehať podľa pravidiel boxu. Miesto konania zatiaľ oznámené nie je, fanúšikovia však budú môcť turnaj sledovať prostredníctvom služby pay-per-view a ich prítomnosť v aréne sa bude odvíjať od pandemickej situácie.

 

 

V hlavnom ťaháku sa predstaví legenda domácej MMA scény Attila Végh, ktorý by mal nastúpiť proti Emanuelovi Newtonovi, s ktorým má bilanciu 1:1 a ich rozhodujúci tretí zápas by bol obrovským lákadlom. Tridsaťsedemročný Američan naposledy bojoval v roku 2017 a ide o bývalého šampióna organizácie Bellator MMA, v ktorej získal titul aj slovenský bojovník.

 

 

Zloženie jednotlivých súbojov zatiaľ známe nie je, no hovorí sa o tom, že uvidíme aj duel Gábora Borárosa s Patrikom Rytmusom Vrbovským. Ak by sa tieto informácie potvrdili, Borárosa by čakali dva zápasy v boxe za sebou, pretože v organizácii Oktagon MMA má dohodnutý súboj s hercom a zápasníkom Jakubom Štáfekom. Jeho duel s Rytmusom by nepochybne patril k ozdobám decembrovej show.

 

„Beriem to ako exhibičný zápas, pri ktorom stojí ako organizátor jeden z Gáborových kamarátov Attila. Aj súper je dokonca jeho kamarát, takže to bude veľmi zaujímavé,“ vyjadrila sa manažérka Nina Sedláková.

 

 

Fanúšikovia sa môžu tešiť aj na bojovníkov ako Michal Plesník, Erik Tlkanec, Jakub Gazdík a Denis Farkaš, zatiaľ čo známe osobnosti budú zastupovať raperi Čistychov, Moloch Vlavo, či Faryer Flexking, ktorých doplní barber Laky Royal.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Róbert Krupár
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies