Deň detí si užívali aj oteckovia! Richard Müller sa účesom inšpiroval u syna Markusa

NETKY.SK • 2 Jún 2017, 14:19 • 2 min
Deň detí si užívali aj oteckovia! Richard Müller sa účesom inšpiroval u syna Markusa

Včerajší deň detí inšpiroval mnohé známe maminy, aby svojim ratolestiam venovali mnoho pochvalých statusov na sociálnych sieťach. Pripojili sa však aj prominentní oteckovia.

slovakia

left justify in out

Spevák Richard Müller si vyhotovil “svojku” so svojím najmladším potomkom synom Markusom, ktorého má s partnerkou Vandou Wolfovou. Krásna fotografia otca a syna prekvapila najmä tým, že rovnako ako Richard, tak aj jeho malý syn majú veľmi podobný účes. A treba povedať, že im to na fotke svedčí.

 

Podobnou fotkou sa tiež pochválil manžel herečky Kristíny Turjanovej - Martin Vaculík. Malý Marko má rovnako ako jeho otec na hlave vyčesané “číro” a obaja strúhajú pred objektívom grimasy. K malému chlapčekovi čoskoro pribudne súrodenec, keďže sa prevalila informácia, že herečka Kristína Turjanová sa onedlho stane dvojnásobnou mamou.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
redaktor 77
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies