Canadiens hlásia troch pozitívnych hráčov, liga to zatiaľ nerieši

NETKY.SK • 13 Júl 2020, 20:57 • 2 min
Canadiens hlásia troch pozitívnych hráčov, liga to zatiaľ nerieši

MONTREAL - Najmenej traja hokejisti Montrealu Canadiens mali údajne pozitívne testy na koronavírus. V dnešných hodinách o tom informoval športový portál The Athletic, samotný klub ani vedenie NHL túto informáciu nekomentovali.

slovakia

left justify in out

Konkrétne mená sa nespomenuli 

Vedenie ligy už dávnejšie oznámilo, že sa v súvislosti s koronavírusom bude riadiť princípom lekárskeho tajomstva. V Montreale pôsobí slovenský útočník Tomáš Tatar, ktorý je v prerušenej sezóne najproduktívnejším hráčom mužstva.

 

 

Tréningy v tretej fáze 

Sezónu NHL prerušili 12. marca pre pandémiu ochorenia COVID-19. Prípravné kempy klubov pred obnovením sezóny sa v rámci tretej fázy reštartu začnú v pondelok 13. júla, teda dnes.

 

Hráči sa budú v tréningových centrách svojich tímov spoločne pripravovať až do 26. júla, keď sa premiestnia do tzv. hub cities.

 

img

 

Na neutrálnych štadiónoch v Edmontone, respektíve Toronte absolvujú najprv niekoľko prípravných stretnutí a od 1. augusta v nich dohrajú pandémiou poznačený ročník, bez divákov a za prísnych hygienických opatrení.

 

img

 

Hubs bez dvoch hráčov

Montreal bude hrať bez obrancu Karla Alznera, ktorý využil právo dohrávanú sezónu neabsolvovať. Útočník Max Domi si vzal týždeň na rozmyslenie.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies