Debrecín sa nehlási k záujmu o Jendrišeka

NETKY.SK • 28 Júl 2014, 15:22 • 2 min
Debrecín sa nehlási k záujmu o Jendrišeka

BUDAPEŠŤ - Člen širšieho kádra slovenskej futbalovej reprezentácie Erik Jendrišek si hľadá nové pôsobisko. Jeho zamestnávateľom sa mohol stať aj úradujúci maďarský šampión VSC Debrecín. Podľa informácií portálu Hajdú Online však klub neplánuje angažovať rýchlonohého ľavonohého univerzála.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťsedemročný rodák z Trstenej ukončil po minulej sezóne spoluprácu s nemeckým druholigovým tímom Energie Cottbus, keďže ten zostúpil o súťaž nižšie. Jendrišek predtým pôsobil v SC Freiburg, Schalke 04 Gelsenkirchen, 1. FC Kaiserslautern, Hannoveri 96 a Ružomberku. Momentálne je voľným hráčom. 

 

VSC Debrecín vstúpil v piatok do najvyššej maďarskej súťaže remízou 1:1 na pôde Nyíregyházy. V 3. predkole Ligy majstrov nastúpi v dvojzápase proti bieloruskému tímu BATE Borisov. Prvý duel je na programe v utorok 29. júla v Maďarsku, odveta na budúci týždeň u súpera. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies