Serie A: AC zdolalo Turín, Rossoneri stále bez prehry

NETKY.SK • 27 Október 2021, 09:06 • 2 min
Serie A: AC zdolalo Turín, Rossoneri stále bez prehry

MILÁNO – Milánske AC zažíva najlepší úvod sezóny v klubovej histórii. V utorňajšom zápase zdolali Turín 1:0, o jediný gól domácich sa postaral Olivier Giroud.

slovakia

left justify in out

Miláno "utrpelo" výhru

List zranených hráčov značne ovplyvňuje herné výkony milánskeho AC, postupne sa vracajú opory tímu ako Ibrahimovič, Hernandéz a Diaz. Lenže AC stále nemôže počítať s brankárom Magnainom, krídelníkom Rebičom a v zápase s Turínom boli tieto straty na ihrisku evidentne poznať.

 

V úvode sa dostali Rossoneri do vedenia, po rohovom kope si na tečovanú loptu počkal Giroud a AC viedlo 1:0. 

 

Turín mal viac loptu na kopačkách, ale počas celého zápasu si nedokázal vytvoriť žiadnu gólovú šancu. Miláno predvádzalo takzvaný "profesorský" futbal. Pomalá hra a hlavne na istotu. Domáci hráči pôsobili unaveným dojmom a rovnako ako Turín sa do väčších šancí nedostali. 

 

Napriek nezáživnému priebehu sa Turín v závere zápasu nakoniec dostal do jednej obrovskej šance. Striedajúci Sanabria využil ojedinelé zaváhanie obrany domácich a dostal sa do samostatného nájazdu na brankára. Lenže rumunský branár Tatarusanu vytiahol skvelý zákrok a rozhodol o tom, že 3 body ostávajú na San Siru

 

 

Krásne gesto od Bennacera

Alžírsky stredopoliar milánskeho AC „vyhral“ srdcia fanúšikov mimo futbalového ihriska. Na domáci zápas s FC Turínom pozval mládežnícke tímy U12 a U13 z klubu AC Arles. Bennacer bol posledným hráčom tohto tímu, ktorý sa prebojoval do jedného z európskych gigantov.

 

Tím AC Arles je znovu založený tím, ktorý sa premenoval po bankrupte pôvodoného tímu Arles Avignon.

 

Po konci zápasu Bennacer priviedol mladých hráčov tímu Arles za futbalovými hviezdami ako Olivier Giroud a Rafael Leao. Práve kvôli takýmto gestám milujeme futbal a dúfame, že ich bude len a len viac.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Oliver Peth
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies