Dcéra Blaženy zo Slnka, seno… si na Maledivách vezme o 32 rokov staršieho miliardára

NETKY.SK • 8 November 2023, 10:00 • 2 min
Dcéra Blaženy zo Slnka, seno… si na Maledivách vezme o 32 rokov staršieho miliardára

Anna Mária Kánska, pôvabná dcéra herečky Veroniky Kánskej, ktorú najviac preslávila rola Blaženy Škopkovej z trilógie Slnka, seno…, sa 17. novembra stane vydatou pani.

slovakia

left justify in out

Po trojročnej známosti si vezme bývalého automobilového pretekára, miliardára Richarda Chlada, ktorý je o 32 rokov starší. Ako bude vyzerať ich veľký deň? Richard Chlad sa s krásnou blondínkou Annou Máriou, ktorá dostala krstné mená podľa svojich babičiek, dali dokopy v roku 2020. Svoj vzťah oficiálne oznámili po štyroch mesiacoch. Po dvoch rokoch dospeli k rozhodnutiu, že svoju lásku potvrdia oficiálne. Miliardár ako správny gentleman najprv požiadal o súhlas jej rodičov, následne odišli na romantickú dovolenku do Chorvátska, kde sa zasnúbili. Teraz vrcholia prípravy na ich veľký deň.

Dojemná rozlúčka so slobodou... Svadby budú nakoniec dve. „Tá hlavná bude v zahraničí, na Maledivách 17. novembra. Druhá svadba bude na úrade u Aničkinho otecka v Žiželiciach, kde jej otec robí starostu. Tam sa zájdeme zapísať do matriky, aby sme nemuseli absolvovať nejaké ponižujúce dokumentačné boje s úradmi,“ prezradil Richard Chlad, ktorý by svojej snúbenici zniesol modré z neba. Minulý týždeň, keď sa zdržiavali v jeho luxusnej vile na Kanárskych ostrovoch, vymyslel pre ňu prekvapenie. Tajne pozval dve jej najlepšie kamarátky, aby si dievčatá mohli užiť rozlúčku so slobodou. Anna Mária vôbec nič netušila. Zo stretnutia mala obrovskú radosť a neskrývala dojatie. Zatiaľ čo dcéra herečky Veroniky Kánskej sa bude vydávať prvýkrát, pre Chlada to bude už druhá svadba. "Tentoraz sa to už musí podariť," poznamenal s úsmevom miliardár.

 

Zdroj: www.cnn.iprima.cz



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Monika
Zdroj Foto: FB Richard Chlad
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies