David Burtka prezradil tajomstvo fungujúceho vzťahu

NETKY.SK • 22 Apríl 2014, 08:25 • 2 min
David Burtka prezradil tajomstvo fungujúceho vzťahu

LOS ANGELES - Dlhoročný partner a snúbenec amerického herca Neila Patricka Harrisa David Burtka prezradil tajomstvo ich fungujúceho vzťahu.

slovakia

left justify in out

"Nikdy nejsť spať nahnevaný," uviedol Burtka v zábavnej televíznej relácii RuPaul's Drag Race. "To je pravda, pol roka som nespal," s úsmevom reagoval Harris. Burtka tiež v televíznej šou zažartoval, že svojho snúbenca považuje za polorobota. "Dokáže urobiť čokoľvek," vyjadril sa o Harrisovi.

 

Bývalý herec a v súčasnosti šéfkuchár David Burtka tvorí s predstaviteľom Barneyho Stinsona zo seriálu Ako som spoznal vašu mamu (2005 - 2014) pár od roku 2004. Vychovávajú spolu dvojčatá Gideona Scotta a Harper Grace. 

 

Neil Patrick Harris debutoval v dráme Klárino srdce (1988) s Whoopi Goldberg v hlavnej úlohe. Za stvárnenie Davida Harta ho vtedy nominovali na Zlatý glóbus. Zlom v jeho kariére nastal, keď ho obsadili do spomínanej úlohy Barneyho v seriáli Ako som spoznal vašu mamu. Vďaka nej sa okamžite stal miláčikom divákov na celom svete a tiež ho niekoľkokrát nominovali na Emmy i na Zlatý glóbus. Magazín Time ho v roku 2010 zaradil do stovky najvplyvnejších ľudí. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies