FOTO Dara nedorazila na avizovanú akciu! Dôvod? Mala mastné vlasy

NETKY.SK • 5 Máj 2017, 10:14 • 2 min
FOTO Dara nedorazila na avizovanú akciu! Dôvod? Mala mastné vlasy

BRATISLAVA - Včera podvečer sa v obchodnom centre na nábreží Dunaja konalo veľkolepé otvorenie predajne so značkovými okuliarmi. Medzi prítomnými nechýbali známe tváre slovenského šoubiznisu. Medzi inými bola avizovaná aj spváčka Dara Rolins, tá však neprišla.

slovakia

left justify in out

Organizátori podujatia museli speváčku ospravedlniť. Darinka sa akcie nemohla zúčastniť z kuriózneho dôvodu, mala totiž mastné vlasy. Ak sa však nazdávate, že za všetkým je nedostatočná hygiena z jej strany, ste na omyle. Dara mala dopoludnia dohodnuté fotenie, ktorého súčasťou bol aj zaujímavý účes a styling. Práve úprava vlasov spôsobila Dare drobnú neprijemnosť, keďže sa sľúbeného otvorenia nemohla zúčastniť.

 

TU A TERAZ🙌🏼 @lukaskimlicka @branislavsimoncik @igor_sedlak_salon pre @emma.magazine

Príspevok, ktorý zdieľa Dara Rolins (@dararolins_vermi),

Našťastie ju zastúpil jej partner Rytmus, ktorý je rovnako ako Dara veľkým fanúšikom kvalitných okuliarov. Na spoločnenských podujatiach, či večerných vystúpeniach si ich navyše zvykne nechávať stále na očiach.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
redaktor 77
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies