Daňo v Columbuse varil či počúval o sociálnych sieťach

NETKY.SK • 12 Júl 2013, 11:52 • 2 min
Daňo v Columbuse varil či počúval o sociálnych sieťach

COLUMBUS - Hokejový útočník Marko Daňo sa krátko po drafte NHL vrátil do zámoria, tento týždeň absolvuje kemp nádejí Columbusu Blue Jackets.

slovakia

left justify in out

"Modré kabáty" draftovali osemnásťročného trenčianskeho odchovanca v prvom kole z 27. miesta. V tohtotýždňovom kempe sa hráči spoznávajú s organizáciou Blue Jackets, klub ich testuje. Kemp je vhodnou adaptáciou do prostredia NHL.

Po príchode do kempu čakalo mladé talenty testovanie fyzickej kondície na suchu vrátane behu na 1,5 míle a zdravotná prehliadka. Hokejisti absolvovali tréningy na ľade, ale aj viaceré informačné mítingy a školenia. Na tréningoch patrí do výbavy každého účastníka športtester. "Mali sme aj míting o Facebooku, Twitteri, o všetkých sociálnych sieťach a o tom, aké potenciálne nebezpečenstvo na nich číha. Nielen na týchto dvoch, ale i na WhatsApp či Snapshot. Ak tam náhodou posielame fotky, tak sa dajú ľahko zneužiť a trošku šikovnejší človek, ktorý vie s počítačom robiť, si dokáže tie fotky stiahnuť a dajú sa použiť proti nám. Takže sme mali aj takto orientovaný míting," uviedol v rozhovore pre SlovakProspects.com Marko Daňo. 

Súčasťou kempu boli aj kurz prvej pomoci, prednáška o zdravej výžive či test varenia. "Doma som už mame s niečím pomáhal v kuchyni, v Bratislave som si sem-tam varil, takže to bolo celkom v pohode. Teraz sme mali tri stanovištia. Mali sme tam steaky so sladkými zemiakmi, potom cestoviny, špagety, penne s krevetami či tortilly s kuracím mäsom. Na týchto troch miestach sme sa vystriedali, na každom sme si uvarili svoje a potom sme si to zjedli a išli ďalej," doplnil pre SlovakProspects.com Daňo, ktorý by sa po návrate z Columbusu mal zapojiť do prípravy bratislavského Slovana. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies