Daň za internet v Maďarsku je podľa Szijjártóa zatiaľ iba v podobe návrhu

NETKY.SK • 30 Október 2014, 14:14 • 2 min
Daň za internet v Maďarsku je podľa Szijjártóa zatiaľ iba v podobe návrhu

BRATISLAVA - Uvažované zavedenie dane za internet je v Maďarsku zatiaľ iba v podobe návrhu.

slovakia

left justify in out

"Nezaviedli sme daň za internet, je zatiaľ iba v podobe návrhu o dani z telekomunikačných služieb," uviedol dnes v Bratislave maďarský minister zahraničného obchodu a zahraničných vecí Péter Szijjártó po stretnutí s podpredsedom vlády SR pre investície Ľubomírom Vážnym (Smer-SD).
     

"Sme samozrejme otvorení voči všetkým rokovaniam, jednak vnútroštátnym, aj voči Európskej únii. Takisto ako v ostatných prípadoch sme však odhodlaní všetky vládne rozhodnutia Maďarska obhájiť," spresnil Szijjártó.
     

"Maďarsko je prosperujúca a demokratická krajina. To vidíme z toho, že každý má možnosť vyjadriť svoj názor. Maďari by nikdy nedovolili, aby niekto siahol na ich demokraciu. To je práve vidno aj z udalostí posledných dní," dodal maďarský minister na otázku novinárov, prečo návrh o zdanení internetu vyvolal ostré protesty maďarskej verejnosti.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies