Ďalšia strata pre Sovensko: Višňovský nebude hrať v Soči!

NETKY.SK • 7 Február 2014, 08:34 • 2 min
Ďalšia strata pre Sovensko: Višňovský nebude hrať v Soči!

NEW YORK - Postoj vedenia New York Islanders sa nemení a klub hokejovej NHL trvá na tom, že by slovenský obranca Ľubomír Višňovský nemal hrať na zimných olympijských hrách v Soči.

slovakia

left justify in out

Generálny manažér ostrovanov Garth Snow už počas zotavovania Višňovského po otrase mozgu hovoril o tom, že je proti tomu, aby Slovák nastúpil na olympijskom turnaji. Po vyliečení a vynechaní 46 stretnutí odohral topoľčiansky rodák za Islanders už päť stretnutí, na ľade strávil vždy dosť času, ale názor Snowa sa nezmenil a nechce uvoľniť svojho hráča pre potreby slovenskej reprezentácie. "Nie sme stotožnení s tým, že by sme ho pustili,“ povedal pre denník Newsday Snow. 

 

Samotný Višňovský dúfal, že dva týždne zápasového rytmu môžu byť dostatočným časom na získanie povolenia na štart na piatych zimných olympijských hrách v kariére. Rozhodnutie Islanders však podľa Newsday akceptuje. V klube má zmluvu ešte na budúcu sezónu. 

 

"Ľubo Višňovský je v štádiu, že je nasadený do plnej záťaže v zápasoch a Islanders si vyhradzujú právo rozhodnúť o tom, či príde do Soči, až po poslednom zápase, ktorý odohrá. Sme v štádiu, že čakáme na toto finálne rozhodnutie. Po úraze hlavy je návrat trochu iný ako po ošetreniach menisku či kolena. Oni Ľuba stále testujú - robia mu mentálne a reakčné testy. Záleží na tom, ako ich vyhodnotia. Ak rozhodnú, že je schopný prísť do Soči, tak mu odobrenie dajú. Podľa našich informácií by to rozhodnutie malo prísť až po poslednom zápase. Takže v tejto chvíli tá istota nie je," povedal v piatok predpoludním lekár slovenskej hokejovej reprezentácie Vladimír Lupták. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies