Slobodník na súde vo veci Kuciakovej vraždy: „Políciu za Fica riadil Bödör."

NETKY.SK • 12 Júl 2022, 15:24 • 2 min
Slobodník na súde vo veci Kuciakovej vraždy: „Políciu za Fica riadil Bödör."

PEZINOK - Na Špecializovanom trestnom súde v Pezinku dnes pokračovalo pojednávanie proces v prípade vraždy novinára Jána Kuciaka a jeho snúbenice Martiny Kušnírovej.

slovakia

left justify in out

Bývalý riaditeľ Národnej jednotky finančnej polície Bernard Slobodník. Slobodník podrobne opísal, ako mal naňho Norbert Bödör tlačiť, aby marili vyšetrovanie kauzy Technopol. V tej hrozilo stíhanie aj Mariánovi Kočnerovi. Bývalý policajný funkcionár je obvinený práve spolu s nitrianskym podnikateľom a ďalšími vysokopostavenými ľuďmi. S políciou spolupracuje. 

 

Prečítajte si aj: Briti podľa všetkého v Afganistane mučili a zabíjali nevinných!

 

img

 

Slobodník taktiež vypovedal aj vo veci vraždy novinára Jána Kuciaka a jeho snúbenice Martiny Kušnírovej. Okrem iného vyhlásil, že bývalí vyšetrovatelia Peter Hraško a Robert Krajmer boli na mieste činu prví, lebo ich tam poslal ex prezident policajného zboru Tibor Gašpar so slovami „dozrite, aby tam naši neurobili nejaké hlúposti". 

 

Nitriansky podnikateľ a podľa mnohých tajný mecenáš hnutia SMER - SD Bödör, sa mal o vraždu zaujímať aj po odchode Gašpara z polície. Podľa Slobodníka bolo jasné, že NAKA a políciu riadi práve nitriansky podnikateľ spolu s Tiborom Gašparom.  

 

Mohlo by vás zaujať aj: SPP má v zásobníku dostatok plynu na pokrytie nadchádzajúcej vykurovacej sezóny, vyhlásil Sulík



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Ida Zeleznikova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies