Katy Perry čaká dieťa, otcom je svetoznámy herec

NETKY.SK • 5 Marec 2020, 13:06 • 2 min
Katy Perry čaká dieťa, otcom je svetoznámy herec

Spravodajský portál BBC informuje, že americká speváčka Katy Perry je tehotná. Bude to jej prvé dieťa so svetoznámym hercom, ktorý sa objavil vo filmoch Trója, trilógii Pán Prsteňov či Pirátoch Karibiku.

slovakia

left justify in out

Koniec videoklipu to odhalil

Speváčka tehotenstvo zverejnila prostredníctvom videoklipu k jej novej piesni Never Worn White, kde v záverečných záberoch ukázala bruško.

 

 

Uverejnenie na soc. sieťach
"Och, môj bože, som taká rada, že už nemusím zaťahovať brucho ... alebo so sebou vláčiť obrovskú kabelku," napísala po zverejnení videa na sociálnej sieti Twitter. V Instagram story zároveň fanúšikom a fanúšičkám prezradila, že sú so snúbencom Orlandom Bloomom nadšení a šťastní. Dieťa by pritom malo podľa nej prísť na svet zhruba v rovnakom čase ako jej šiesty album.

 

 

Viacero noviniek

"Toto leto sa toho bude veľa diať. Nielenže budem rodiť, doslova, ale tiež obrazne privediem na svet niečo, na čo ste čakali," povedala a zároveň vysvetlila, že pre oznámenie tehotenstva v hudobnom videu sa rozhodla preto, že práve prostredníctvom hudby komunikuje so svojimi fanúšikmi. Tridsaťpäťročná Perry bola v rokoch 2010 - 2012 vydatá za Russella Branda. S Bloomom tvorí pár od roku 2016 a zasnúbili sa v roku 2019. 

 

img

 

Štyridsaťtriročný Bloom bol v rokoch 2010 - 2013 manželom austrálskej modelky Mirandy Kerr, s ktorou má deväťročného syna Flynna.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Flynn Bloom (@flynn_bloom),

 

Hudobná kariéra
Katy Perry, vlastným menom Katheryn Elizabeth Hudson, debutovala albumom Katy Hudson (2001), no známou sa stala až vďaka piesni I Kissed A Girl z druhej štúdiovky One Of The Boys (2008). Nasledovali albumy Teenage Dream (2010), Prism (2013) a Witness (2017).

 

 

Aj ako herečka

Je tiež príležitostná herečka. Prepožičala napríklad hlas Šmolinke v snímkach Šmolkovia (2011) a Šmolkovia 2 (2013). Predstavila sa aj v dokumentoch Katy Perry: Kúsok zo mňa (2012), KatyPerry: The Prismatic World Tour (2015) či v komédii Zoolander No. 2 (2016) a v roku 2010 aj vo vianočnej epizóde Simpsonovcov (1989).

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona