Ďalšia konfrontácia Balotelliho s Mancinim

NETKY.SK • 24 September 2012, 09:59 • 2 min
Ďalšia konfrontácia Balotelliho s Mancinim

Ďalšia konfrontácia Balotelliho s Mancinim - Futbal MANCHESTER - Roberto Mancini sa v závere zápasu s Arsenalom zaplietol do ďalšej konfrontácie s extravagantným Mariom Balotellim. Keď bol Balotelli v 85.

slovakia

left justify in out

imgMANCHESTER - Roberto Mancini sa v závere zápasu s Arsenalom zaplietol do ďalšej konfrontácie s extravagantným Mariom Balotellim.
Keď bol Balotelli v 85.minúte zápasu striedaný, povedal niečo Mancinimu, ktorý reagoval tým, že dal temperamentnému útočníkovi ruku na chrbát a ukázal mu tunel. Tréner City nebol ochotný diskutovať o incidente, ale priznal, že bude požadovať vysvetlenie.

"Nepamätám si nič s Mariom," povedal Mancini. "Môže byť, že som ho posunul. Nespomínam si, či sa ma pýtal na niečo, ale to nie je dôležité. Mario si môže myslieť, že to dôležité bolo. Zajtra sa ho opýtam. Dnes mi bolo hráčov veľmi ľúto, pretože to po zápase s Realom Madrid to bol ďalší ťažký zápas. Znepokojuje ma to, že stále dostávame góly. Neviem prečo sa tak deje."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies