Cristiano Ronaldo podľa Modriča zostane v Reale Madrid

NETKY.SK • 8 Júl 2018, 12:46 • 2 min
Cristiano Ronaldo podľa Modriča zostane v Reale Madrid

MOSKVA - Kapitán chorvátskej futbalovej reprezentácie Luka Modrič si myslí, že Cristiano Ronaldo zostane jeho spoluhráčom v španielskom klube Real Madrid.

slovakia

left justify in out

V posledných dňoch sa objavili informácie o "hotovom" prestupe 33-ročného Portugalčana do talianskeho Juventusu Turín za 100 miliónov eur. "Podľa mňa zostane v Madride. Bolo by to veľmi dobré, pretože si ho neviem predstaviť v inom európskom tíme. Je to najlepší hráč na svete, znamená pre nás veľa. Uvidíme, ako to napokon dopadne," cituje Modriča španielsky denník AS.

Päťnásobný víťaz Zlatej lopty FIFA pre najlepšieho hráča sveta Cristiano Ronaldo prišiel do Realu Madrid v roku 2009 z anglického Manchestru United. V drese "bieleho baletu" stihol za deväť sezón získať dva majstrovské tituly, štyri trofeje Ligy majstrov, dvakrát sa tešil zo zisku národného pohára i superpohára a tiež európskeho superpohára. Na konte má aj tri víťazstvá na MS klubov.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katka Štefunková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies