Cristiano Ronaldo konečne prelomil svoj gólový pôst v Juventuse

NETKY.SK • 16 September 2018, 19:45 • 2 min
Cristiano Ronaldo konečne prelomil svoj gólový pôst v Juventuse

TURÍN – Cristiano Ronaldo po dnešnom zápase priznal, že mu odľahlo, keď konečne prelomil svoj gólový pôst v Juventuse.

slovakia

left justify in out

Bývalá hviezda Realu Madrid v lete prestúpila do talianskeho Juventusu za 117 miliónov eur, ale v zápasoch Serie A proti Chievu, Laziu Rím a Parme sa nedokázala gólovo presadiť. Ronaldovi sa však podarilo prelomiť gólový pôst v dnešnom domácom zápase proti Sassuolo, keď skóroval v 50. a 65.minúte.

 

img

 

Cristiano Ronaldo bol v Reale gólovým rekordérom, keď v 292 zápasoch strelil neuveriteľných 311 gólov. Ako sám priznal, po prestupe do Juventusu naňho doľahol enormný tlak, keďže takéto výkony sa od neho očakávali aj v Turíne. "Som veľmi šťastný, začali sme dobre. Sassuolo dobre bránilo, ale my sme predviedli intenzívny výkon a víťazstvo sme si zaslúžili. Veľmi som chcel skórovať a som rád, že sa mi to konečne podarilo," povedal Ronaldo pre Sky Sport Italia.

 

 

 

Pre Juventus je víťazstvo nad Sassuolom už štvrtým v rade a Ronaldo dnes mohol pridať ešte nejaký ten gól navyše. V takýchto zápasoch v španielskej lige zvykol Ronaldo streliť aj štyri góly, ale 33-ročný útočník vyhlásil, že to nie je podstatné, hlavne že tím vyhráva.

 

"Takýto je futbal," povedal Ronaldo. "Dôležité je, že tím vyhral. Samozrejme, že som po prestupe z Realu Madrid bol trochu pod tlakom, keďže sa odomňa veľa očakávalo a mne sa nedarilo strieľať góly. Ďakujem však mojim spoluhráčom, ktorí ma celú dobu podporovali."

 

 

 

"Vedel som, že ak budem hrať svoju hru, tak to bude len otázka času, keďže talianskemu futbalu sa prispôsobujem dobre. Liga majstrov je stále moja najobľúbenejšia súťaž, dostali sme sa však do veľmi ťažkej skupiny. Vieme, že sa môžeme dostať ďaleko, Juve sa však musí sústrediť na svoje najlepšie výkony."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Tomáš Tóth
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies