CR7 sa zaťal a nebude do konca sezóny hovoriť s médiami

NETKY.SK • 11 Marec 2015, 10:59 • 2 min
CR7 sa zaťal a nebude do konca sezóny hovoriť s médiami

MADRID - Výkon futbalistov Realu Madrid a pískanie fanúšikov po zápase osemfinále Ligy majstrov so Schalke 04 znechutili Cristiana Ronalda natoľko, že do konca sezóny sa nebude rozprávať s médiami.

slovakia

left justify in out

Portugalská hviezda v utorok večer pomohla dvoma gólmi, ktoré zmiernili prehru 3:4. Real napriek neúspechu vďaka výhre 2:0 v Gelsenkirchene postúpil do ďalšieho kola. Gólové hlavičky vyniesli Cristiana Ronalda na čelo historickej tabuľky strelcov v európskych pohároch. Má na konte o jeden gól viac ako Raúl González a o dva ako Lionel Messi.


Real pokračuje v nevýrazných výkonoch v roku 2015, z pätnástich zápasov prehral päť, prišiel o vedenie v Primera División a do štvrťfinále Ligy majstrov postúpil s odretými ušami. V utorok večer bol Cristiano Ronaldo na trávniku veľmi frustrovaný, z ihriska odchádzal krútiac nechápavo hlavou a hnev ho neopustil ani v mixzóne. "Nebudem hovoriť. Vlastne nechcem hovoriť s novinármi až do konca sezóny," odvrkol Cristiano Ronaldo.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies