Costa: Vždy som chcel hrať v Premier League

NETKY.SK • 16 Jún 2014, 18:47 • 2 min
Costa: Vždy som chcel hrať v Premier League

SAO PAULO - Španielsky futbalový reprezentant Diego Costa potvrdil, že v budúcej sezóne bude pôsobiť v drese londýnskej FC Chelsea.

slovakia

left justify in out

Rodák z Brazílie, kde na XX. svetovom šampionáte reprezentuje tím obhajcov titulu z Pyrenejského polostrova, v rozhovore pre webový portál goal.com povedal, že s najväčšou pravdepodobnosťou opustí Atletico Madrid.
     

"Prečo som si vybral Chelsea? Je to jeden z najväčších klubov na svete a ja som vždy chcel hrať v Premier League. Celý proces sa už začal a pokiaľ všetko pôjde ako doteraz, čoskoro budem ich hráčom," povedal 25-ročný útočník, za ktorého Londýnčania budú musieť úradujúcemu španielskemu majstrovi zaplatiť výkupnú klauzulu 40 miliónov eur.
     

Costa si uvedomuje, že v Anglicku ho čaká odlišný herný štýl, s akým Atletico získalo v Primera Division prvý titul po 18 rokoch. "Každá liga je iná. Viem, že budem musieť na sebe tvrdo pracovať, aby som sa presadil," povedal 36-gólový strelec z vlaňajšej sezóny. Bude štvrtým Španielom na Stamford Bridge, v tíme ruského oligarchu Romana Abramoviča budú v budúcej sezóne pôsobiť aj Fernando Torres, Cesc Fabregas a Cesar Azpilicueta. Prvý menovaný bude súperom Costu v boji o prvého útočníka, ten druhý ako bývalý hráč mestkého rivala Arsenalu prestúpil do hlavného mesta Anglicka pred týždňom z FC Barcelona.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies