Čoskoro sa uzdrav Muamba: Real Madrid preukázal podporu stredopoliarovi Boltonu

NETKY.SK • 20 Marec 2012, 12:35 • 2 min
Čoskoro sa uzdrav Muamba: Real Madrid preukázal podporu stredopoliarovi Boltonu

oskoro sa uzdrav Muamba Real Madrid preukázal podporu stredopoliarovi Boltonu - Futbal MADRID – Hviezdy Realu Madrid vybehli v nedeľu večer na zápas s Malagou so sloganmi na dresoch, ktorými preukazovali podporu Fabriceovi Muambovi, ktorý v sobotňajšom št

slovakia

left justify in out

imgMADRID – Hviezdy Realu Madrid vybehli v nedeľu večer na zápas s Malagou so sloganmi na dresoch, ktorými preukazovali podporu Fabriceovi Muambovi, ktorý v sobotňajšom štvrťfinále anglického FA Cupu Tottenhamu proti Boltonu, utrpel srdcovú zástavu priamo na ihrisku krátko pred polčasom.

Tím Josého Mourinha sa vynoril z tunela s piatimi hráčmi základnej jedenástky so sloganom "Čoskoro sa uzdrav Muamba", vytlačeným na prednej strane ich dresov, zatiaľ čo zvyšok hráčov mal na dresoch nápis "Ámino Abidal" – na podporu Erica Abidala z FC Barcelona, ktorý podstúpil transplantáciu pečene po tom, ako mu z nej minulý rok odstránili tumor.
Muambov stav sa zlepšuje, keď už rozpoznáva rodinu a blízkych, ale naďalej zostáva v nemocnici v Londýne.

Hviezdy Realu Madrid, ktoré prejavili svoju podporu Muambovi hrali tiež kedysi v Premier League. Boli to Cristiano Ronaldo, Xabi Alonso a Lassana Diarra.

V Taliansku Andrea Pirlo venoval Muambovi víťazstvo Juventusu nad Fiorentinou.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies