NBA: Corbin v Utahu skončil, Jazz budú hľadať nového trénera

NETKY.SK • 22 Apríl 2014, 12:44 • 2 min
NBA: Corbin v Utahu skončil, Jazz budú hľadať nového trénera

SALT LAKE CITY - Tyrone Corbin už štvrtú sezónu za sebou tím zámorskej basketbalovej NBA Utah Jazz nepovedie.

slovakia

left justify in out

Vedenie klubu zo Salt Lake City oznámilo, že Corbinovi neponúkne novú zmluvu a v lete bude hľadať nového kormidelníka. "Džezmeni" majú za sebou neúspešnú sezónu, keď s bilanciou 25 výhier, 57 prehier skončili v tabuľke silnej Západnej konferencie na poslednom mieste.
     

V prvých dvoch sezónach Corbin doviedol Utah k pozitívnym rekordom, v roku 2012 sa Jazz predstavili aj v play off. Nedávno skončená základná časť však bola blamážou a vedenie klubu sa rozhodlo pre zmenu. Corbin vo februári 2011 nahradil vo funkcii dlhoročného kouča Jerryho Sloana, ktorému predtým sedem rokov robil v Utahu asistenta.
     

"Chceli by sme Tyronovi a celému jeho tímu asistentov poďakovať za tvrdú prácu, nasadenie a oddanosť našej organizácii. Nerozhodovali sme sa ľahko, ale veríme, že je čas na zmenu," komentoval rozhodnutie dozornej rady generálny manažér klubu Dennis Lindsey.
     

Utah je tretím klubom, ktorý bude v lete hľadať nového kouča. Trénerské zmeny minulý týždeň oznámili New York Knicks, ktorí sa rozlúčili s Mikom Woodsonom, i Minnesota Timberwolves, kde Rick Adelman ukončil svoju bohatú kariéru.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies