Coppa Italia: Juventus s dominantným víťazstvom nad Sampdoriou, Lazio vyradilo Udinese

NETKY.SK • 19 Január 2022, 11:28 • 2 min
Coppa Italia: Juventus s dominantným víťazstvom nad Sampdoriou, Lazio vyradilo Udinese

TURÍN – Stará dáma si poradila v osemfinále Coppa Italia so Sampdoriou 4:1. Lazio rozhodlo zápas v predĺžení a vyradilo Udinese. Hrdinom sa stal ostrostrelec Immobile.

slovakia

left justify in out

Juve zvládlo generálku na víkendové derby

 

Juventus sa pomaly vracia do starých koľají a ich výsledky v poslednej dobe sú viac než postačujúce. V lige má Juventus z posledných 5 zápasov na konte 4 výhry a jednu remízu, čo je pred derby s milánskym AC poriadne motivujúce. Svoju generálku pred víkendovým zápasom zvládli zverenci Maxa Allegriho na podčiarknutú jednotku. 

 

V prvom polčase sa domáci presadili síce iba raz zásluhou Cuadrada, no v druhom polčase pridala stará dáma ešte 3 góly a nakoniec zvíťazili 4:1. V druhom polčase sa na strane Juventusu presadili stopér Rugani, Dybala a Alváro Morata, ktorý vyzerá byť vo velmi dobrej forme. Za Sampdoriu sa presadila nová posila z AC Talian Andrea ContiVo štvrťfinále talianskeho pohára si Juventus zmeria sily s jedným z dvojice Sassuolo/Cagliari.

 

 

Lazio s menšími problémami, no v predĺžení ich vykúpil Ciro Immobile

 

Lazio zvládlo svoj osemfinálový zápas na domácej pôde proti Udinese. Počas prvých 90 minút sa skóre nezmenilo a zápas tak smeroval do svojho predĺženia. V 106. minúte sa po nádhernom pase Cataldiho dostal do obrovskej šance Immobile a v drese Lazia takéto šance nezahadzuje. Otázne by bolo, ako by to dopadlo v drese Talianska, ale to je téma na iný deň. Lazio si tak nakoniec poradilo s Udinese a vo štvrťfinále si zahrá s milánskym AC.

 

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Oliver Peth
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies