Contador: Rok 2016 môže byť mojím posledným

NETKY.SK • 16 Február 2015, 16:33 • 2 min
Contador: Rok 2016 môže byť mojím posledným

MADRID - Španielsky cyklista a dvojnásobný šampión Tour de France Alberto Contador priznal, že nasledujúci rok môže byť v jeho profesionálnej kariére posledný.

slovakia

left justify in out

Jazdec stajne Tinkoff-Saxo pre španielske periodikum El Mundo uviedol, že vždy rozmýšľal o odchode do športového dôchodku vo vrcholnej forme. "Teraz sa samozrejme teším na sezónu, ale pravdou je, že mojím snom bolo vždy ukončiť kariéru na vrchole a víťaziť na Grand Tour. To je dôvod, prečo vidím seba v profesionálnej cyklistike už len tento a nasledujúci rok," skonštatoval Contador. "Zatiaľ si však nechcem stanoviť žiadny konkrétny termín, stať sa totiž môže čokoľvek," pokračoval 32-ročný cyklista, ktorý sa tento rok chystá na Tour de France aj Giro d'Italia. "Predstavte si, že by som na Tour v roku 2016 zlyhal, takým spôsobom určite skončiť nechcem."
     

Contador má pred sebou posledný rok zmluvy s Tinkoff-Saxo, čo bude ďalej, zatiaľ nevie. "Sme v čase, keď sa musíme nejako rozhodnúť. Určite to nie je jednoduché. Zvažujem rôzne možnosti zo športového aj súkromného hľadiska. Čoskoro sa rozhodnem, ale teraz neviem, čo budem robiť," dodal.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies