Conor McGregor: Ak so mnou chcú zápasiť, musia si to zaslúžiť

NETKY.SK • 23 November 2016, 10:42 • 2 min
Conor McGregor: Ak so mnou chcú zápasiť, musia si to zaslúžiť

LAS VEGAS - Po tom ako Conor McGregor vyhral zápas na UFC 205 sa stál prvým zápasníkom v UFC, ktorý je držiteľom dvoch titulov naraz. Veľa fanúšikov sa teraz pýta ako ďalej?

slovakia

left justify in out

Dve veci sú isté: s priateľkou čakajú dieťa a chce podiel v UFC. Ale jedna z najdôležitejších vecí nie je zatiaľ známa asi nikomu, a to že ako ďalej s jeho zápasmi a koho mu vybrať za ďalšieho súpera. Keď je šampiónom v dvoch váhach fanúšikovia očakávajú viacej zápasov.

 

Vo featherovej váhe naňho čaká Aldo, ale po 9 výhrach v rade by bol slušným súperom aj Holloway. Veľa fanúšikov by chcelo vidieť tretí zápas proti Nateovi Diazovi. V ľahkej váhe sú to zasa Tony Furgason a nezastaviteľný Rus Nurmagomedov. Posledný menovaný na tlačovke po víkendovej výhre naznačil, že by ho chcel za súpera. Ír mu na jeho prosbu hneď aj odpovedal:

 

"Nurmagomedova je vidno zápasiť každých osem rokov. Nezápasí príliš často, čo nie je podľa môjho gusta. K tomu aby som s niekým zápasil musím vidieť silný dôkaz, že sa aj na zápase ukážu, a on je v zrušení zápasov kráľ. Dnes ale podal excelentný výkon, zaslúži si uznanie.

 

Chcem vidieť aktivitu, chcem vidieť nepretržitú aktivitu ...chcem vidieť samého seba. Keď chceš aby som ti zmenil život, aby som si vybral teba, bude lepšie ak mi dáš veľmi dobré fakty aby som to aj spravil."

 

Pred predzápasovým vážením sa dostal do slovnej roztržky so šampiónom featherovej váhy Tyronom Woodleym. Po zápase povedal, že hneď na mieste by išiel do zápasu s McGregorom. On na to povedal iba toľkoto:

 

"Jasné, že by išiel do zápasu bol som si istý, že povie toto. Každý by chcel so mnou zápasiť."

 

Po víťaznom zápase mali pre McGregora pripravený iba jeden opasok, čo sa mu nepáčilo. Na tú chvíľku mu požičal opasok práve Woodley. McGregor potom na toto s úsmevom povedal:

 

"Že toto môže byť aj znamenie. V každej váhovke sa cítim dobre. Dominujem všade. Featherova váha je moja, a teraz panujem aj 155 librovej divízií. A čo so 170 librovou? Nemám s tým žiadny problém ísť vyššie do 170 librovej váhy. Celý týždeň som si tých zápasníkov premeriaval, a ani oni nie sú na mojej úrovni."

 

Môžeme teda netrpezlivo čakať ako sa vedenie UFC rozhodne. Ale toto posledné tvrdenie je trocha prehnané. Ak si spomenieme na prvý zápas s Diazom tak v tej váhe sa veľmi rýchlo unavil. A druhá vec, že obsadenie danej váhy je asi najnebezpečnejšie v celej UFC. Spomeňme iba pár mien ako sú Maia, Thompson, Woodley alebo Condit.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies