Colníci odhalili obchod s nelegálnym tabakom

NETKY.SK • 13 Február 2017, 15:21 • 2 min
Colníci odhalili obchod s nelegálnym tabakom

BRATISLAVA/ŽILINA - Prípad zaistených 52 kilogramov nelegálneho tabaku a tabakovej zmesi z konca minulého roka má pokračovanie.

slovakia

left justify in out

Ten istý druh tabaku, ktorý našli pri kontrole vodiča v Bytči, objavili žilinskí colníci na ďalších troch miestach. Šofér vtedy tvrdil, že ho kúpil v Poľsku a má ho pre kamarátov, no colníci sa dopracovali k materiálom, ktoré im pomohli identifikovať potenciálnych odberateľov. Nasledovali účelové kontroly v piatich novinových stánkoch a trafikách.

 

Ako informovala hovorkyňa žilinského Colného úradu Božena Chríbiková, tabak bez kontrolných známok a dokladov o kúpe predávali v novinovom stánku v Bytčianskom okrese aj v trafike na Kysuciach. V jednom prípade mali zaujímavú skúsenosť. Balenia tabaku spozorovali aj v priestore pod oknom trafiky, ktorú kontrolovali.

 

Ako uviedla Chríbiková, zamestnanec ani majiteľ prevádzky sa k nemu nehlásili. Colníci nelegálny tabak a tabakovú zmes zabezpečili a prípadom sa ďalej zaoberajú.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies