Čo robíme pre krásu ale nikdy by sme to nepriznali

NETKY.SK • 7 Máj 2015, 11:00 • 2 min
Čo robíme pre krásu ale nikdy by sme to nepriznali

BRATISLAVA - Chceme byť pre svojich partnerov dokonalé, krásne a stojí nás to čas strávený v kúpeľni alebo v salónoch krásy. Ale to čo tam robíme by sme im nikdy neprezradili. Existujú skrášľovacie procedúry o ktorých muži naozaj vedieť nemusia.

slovakia

left justify in out

Holenie chĺpkov na prstoch

Áno holenie väčšej časti tela je dnes už samozrejmé. Ale priznajme si, že si holíme aj miesta, ktoré by sme nikdy nepriznali. Patríte tiež medzi tie, ktoré si rýchlo žiletkou prejdú chĺpky na prstoch na nohách? Stále lepšie ako tam mať nevkusné, dlhé ochlpenie.

obrazok

Masť na hemeroidy si natierame na tvár

Krém na hemeroidy je výborným pomocníkom proti stárnutiu. Vďaka svojmu zloženiu vyhladzuej vrásky a dokáže vás zbaviť kruhov pod očami.

obrazok

Krém na zapareniny je výborný liek na akné

Ak sa aj vám občas objaví nepekne vyzerajúce akné použite krém na zapareniny alebo zubnú pastu. Vďaka svojmu zloženiu akné rýchlo vysušia a liečba bude trvať menej. 

obrazok

Používame suchý šampón

Možno si muži myslia, že ráno vstávame namaľované a s upravenými vlasmi, no realita je úplne iná. Jednoducho občas nestíhame a taký pomocník ako je suchý šampón sa stáva naším záchrancom.

obrazok

Majonézou na kučeravé vlasy

Ak nepatríte medzi ženy, ktoré majú krásne rovné vlasy určite tento trik poznáte. Vlasy si natriete majonézou, necháte chvíľu pôsobiť a potom opláchnete. Vlasy budú krásne, rovné, hladké a budú sa skvelo rozčesávať.

obrazok

Maskujeme zažltlé nechty

Každá žena vie, že farebné laky nám ničia nechty a tie zostávajú nepekné zažltlé. Preto nám nezostáva nič iné iba ich donekonečna maskovať farebným lakom.

obrazok

Detský olej na suchú pleť

Ak vás trápi suchá pleť vyskúšajte detský olej. Aplikujte 2 x denne na problémové partie a súcha pokožka bude navždy minulosťou.

obrazok



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies